Την Καβάλ-ησε... με Ρουίζ!


Με σκορ 1-0 χάρη στο πρώτο γκολ του Κάρλος Ρουίζ με την φανέλα της ομάδας, οΆρης ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2011, επικρατώντας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" της Καβάλας.

Παρόλα αυτά, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είδε τον Σέρχιο Κόκε να αποχωρεί τραυματίας μόλις στο 16ο λεπτό, κάτι που μάλλον πονοκεφαλιάζει τον Αργεντίνο τεχνικό, την στιγμή που το ματς παρακολούθησε από τα επίσημα ο Σέρσε Κόσμι που όπως φημολογείται θα διαδεχθεί τον Χένρικ Κάσπερτσακ στον πάγκο της Καβάλας.

Τους λόγους που πρέπει να μείνει στην Θεσσαλονίκη πάντως... έδειξε ο Κάρλος Ρουίζστο σημερινό ματς και μάλιστα με το "καλημέρα", σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ που τις τελευταίες ημέρες τον θέλανε να "τελειώνει" από τους "κίτρινους".

Ο άσος από την Γουατεμάλα όχι μόνο αντικατέστησε επάξια τον Ντάνιελ Τσέζαρεκστην ενδεκάδα, αλλά με το δικό του γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Κόκε και Χαβίτο συνεργάστηκαν υπέροχα, ο τελευταίος βρήκε εξαιρετικά τον Ρουίζστην περιοχή και αυτός με υποδειγματικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς, κάνοντας το 1-0.

Οι "αργοναύτες" αιφνιδιάστηκαν, προσπάθησαν να ισορροπήσουν και μέχρι το 30' λεπτό κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο με τον Ογκμπέστε να έχει ένα σουτ και την Καβάλα στο πρώτο μισάωρο να έχει την κατοχή της μπάλας με 62-38!

Πάντως, σε αυτό συντέλεσε και η αναγκαστική αλλαγή του Κόκε στο 16', όπου μετά από μονομαχία με τον Ντουγκλάο, ο οποίος τον πάτησε άτσαλα στο αριστερό πόδι, σωριάστηκε στο έδαφος και παρότι προσπάθησε να συνεχίσει, δεν τα κατάφερε με τιςπρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, ο Άρης πήρε πάλι τα πάνω του στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, ο Ρουίζ και πάλι στο 36' απείλησε τον Γκαλίνοβιτς, όπως και ο Μενδρινός στις καθυστερήσεις, με τον Καρντόσο προηγουμένως να γίνεται επίσης επικίνδυνος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι, με τον Άρη να δείχνει χωρίς πάθος και τους Καρντόσο και Βουτσίτσεβιτς να "πλησιάζουν" το γκολ στο 49' και στο 50' αντίστοιχα.

Πάντως, ο Ρουίζ θα μπορούσε και πάλι στο 62ο λεπτό να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως η προβολή του ύστερα από σέντρα του Νέτο δεν αιφνιδίασε τον Γκαλίνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Ογκμπέτσε σηκώθηκε πιο ψηλά και έπιασε την κεφαλιά στο 65', χωρίς όμως να βρει στόχος... οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παμπορίδη βρήκε τον Άρη νικητή με σκορ 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός, Χαβίτο (83' Καζναφέρης), Κόκε (16' λ.τ. Τσεσνάουσκις 91' Κατίδης), Ρουίζ.

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (77' Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντικρόκ, Βουτσίτσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος (30' Νταρσβίλ, 46' Ελευθεριάδης), Ογκμπέτσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)

ΓΗΠΕΔΟ: "Κλεάνθης Βικελίδης".



via

0 σχόλια

Leave a Reply

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by SimplexDesign