HTC Wildfire: Εσείς αναβαθμίσατε σε Froyo;


Ξεκίνησε σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες εδώ και λίγες μέρες (ευτυχώς και στη χώρα μας) η αναβάθμιση λογισμικού του HTC Wildfire απο 2.1 Eclair σε 2.2 Froyo μέσω OTA (over the air) update.

Όσοι έχουν ενεργοποιημένη την αυτόματη λήψη ενημερώσεων, όταν συνδεθούν σε ένα δίκτυο WiFi ή μέσω GPRS/3G, θα λάβουν ειδοποίηση για αναβάθμιση στην έκδοση 2.22.405.1. Σε διαφορετική περίπτωση, ο έλεγχος για την αναβάθμιση μπορεί να γίνει απο τις ρυθμίσεις της συσκευής, μπαίνοντας στο υπομενού «Σχετικά με το τηλέφωνο» στη συνέχεια «Ενημερώσεις λογισμικού συστήματος» και επιλέγοντας «Έλεγχος τώρα».

Η έκδοση 2.2 Froyo στην οποία έχουν ήδη αναβαθμιστεί οι υπόλοιπες Android συσκευές της HTC προσφέρει καλύτερη διαχείρηση των πόρων του συστήματος και κατα συνέπεια μεγαλύτερη ταχύτητα και σταθερότητα στις εφαρμογές. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως είναι η δυνατότητα εγκατατάστασης ή μετακίνησης εφαρμογών (αρκεί βέβαια να το υποστηρίζουν) στην κάρτα SD, κατι που δεν ήταν εφικτό εως τώρα με αποτέλεσμα η εσωτερική μνήμη της συσκευής να εξαντλείται γρήγορα.

Αυτή θα είναι κατα πάσα πιθανότητα και η τελευταία αναβάθμιση που θα δεχτεί το Wildfire καθώς η έκδοση 2.3 Gingerbread, που ήδη έχει αρχίσει να διανέμεται, απευθύνεται σε συσκευές με ταχύτερους επεξεργαστές και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης.


Εσείς αναβαθμίσατε το htc κινητό σας; Πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

0 σχόλια

Leave a Reply

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by SimplexDesign