Motorola XOOM:O ''δολοφόνος'' του iPad;


Αν και έχουν υπάρξει tablets από πέρυσι που τρέχουν Android, η Motorola παρουσίασε στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας το Μotorola Xoom το πρώτο που τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο ρητά για tablets το android 3.0. Ξεχάστε το Samsung Galaxy Tab. Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια της Google να ανταγωνιστεί το iPad και από μια πρώτη ματιά φαίνεται να τα καταφέρνει.

Η συσκευή διαθέτει 10 ιντσών widescreen οθόνη και είναι πραγματικά μια τρίχα λεπτότερο από ένα iPad: Xoom 12,9 χιλιοστά ενώ το iPad 13,4 χιλιοστά. . Έχει δύο κάμερες, μία μπροστά για την τηλεδιάσκεψη, μία στο πίσω μέρος για γυρίσματα. Διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 10 ώρες . Εν τω μεταξύ η 1280x800 οθόνη του είναι 16:10, το οποίο σημαίνει ότι χρησιμοποιεί σχεδόν ολόκληρη την οθόνη κατά την αναπαραγωγή μιας ταινίας.



Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τετράμηνο του 2011 με υποστήριξη 3G/WiFi ενώ το δεύτερο μισό του χρόνου η Motorola προτίθεται να κυκλοφορήσει μοντέλο με υποστήριξη 4G δικτύων. Η τιμή του Motorola XOOM δεν έχει οριστεί ακόμα.




via

0 σχόλια

Leave a Reply

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by SimplexDesign