Σκηνές... "απείρου κάλους" στη Λάρισα


Σκηνές... απείρου κάλους έζησαν οι παίκτες της Λάρισας κατά την επιστροφή τους στην πόλη. Οι φίλοι της ομάδας που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο ''Imperial'' μετά το σφύριγμα της λήξης στο Περιστέρι, με το που αντιλήφθηκαν το πούλμαν της ομάδας άρχισαν να πετάνε αυγά, γιαούρτια και πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν 3 από τα πλαϊνά τζάμια του λεωφορείου.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, έστησαν οδοφράγματα μπροστά και πίσω από το λεωφορείο ανάβοντας φωτιές. Η πρώτη προσπάθεια για να ανοίξει η πόρτα του λεωφορείου, έτσι ώστε να ξεκινήσει η αποβίβαση των παικτών δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο μοναδικός, από τους παίκτες, που κατάφερε να φύγει ήταν ο Σάββας Σιατραβάνης μέσα σε αποδοκιμασίες αλλά και χειροκροτήματα από μερίδα των φιλάθλων.

Οι οπαδοί της ομάδας ζήτησαν να μιλήσουν με τον Νίκο Νταμπίζα και έτσι στις 6 το πρωί ο αρχηγός έκανε την εμφάνιση του στη μπροστινή πόρτα του λεωφορείου. Τα «πυρά» που δεχότανε από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους ήταν «συνεχόμενα» με τον αρχηγό των «βυσσινί» να προσπαθεί να τους πείσει ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι μπορούνε για τη σωτηρία της ομάδας.

Τελικά, η «πολιορκία» έληξε λίγο πριν από τις επτά το πρωί, με τους παίκτες της ΑΕΛ να εξέρχονται από το λεωφορείο και να αποδοκιμάζονται έντονα από τους 100 περίπου φιλάθλους της που είχανε μείνει μέχρι εκείνη την ώρα. 



via

0 σχόλια

Leave a Reply

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by SimplexDesign